Yaris Trend limitiran na samo 20 komada

image

Novi Yaris Trend specijalno je izdanje gradskog genijalca Yarisa, dopadljivog izgleda i interijera. Na hrvatsko tržište stigla je ograničena serija od samo 20 Yarisa Trend.

Yaris je jedan od najkompaktniji automobil u B-segmentu, pritom donosi dimenzije i iskoristivost vodeće u klasi. Vodeći je po krugu okretanja od samo 4,7 metara, što ga čini iznimno pokretljivim u zakrčenim gradskim ulicama te prilikom parkiranja. Pruža vrhunsku vrijednost za uloženi novac te je prvo vozilo u ponudi B-segmenta koje kupcima omogućuje narudžbu pristupačnih naprednih multimedijskih sustava - Toyota Touch i Toyota Touch & Go.

Nova ograničena serija Toyota Yaris Trend istaknut će se brojnim specifičnim detaljima i visokom kvalitetom. Posebnom trendy stilu pridonose stražnji krovni spojler, kromirani rubovi svjetala za maglu, kromirani pragovi vrata, kromirana vanjska ogledala te zatamnjen C stup čime je stvoren dojam lebdećeg krova vozila. Jačanje vizualne privlačnosti ostvareno je jedinstvenim 16-colnimaluminijskim naplatcima i atraktivnim stražnjim LED svjetlima.

Zanimljiva unutrašnjost

Uz snažnu povezanost s dizajnom vanjske linije, novi Trend ima moderan crno bijeli interijer s detaljima narančaste boje. Kvaliteta je podignuta na viši nivo detaljima koji čine razliku; ručica mjenjača i ručne kočnice presvučeni su kožom s atraktivnim narančastim prošivom, bijeli detalji su na armaturnoj ploči, upravljaču i vratima dok su atraktivne presvlake sjedala jedinstvene upravo za Yaris Trend s biserno bijelim detaljima koji podsjećaju na kožu.

I već ovako bogatu opremu moguće je proširiti odabirom Yaris Trend+ opreme s: automatskim dvozonskim klima uređajem, tempomatom, zatamnjenim stražnjim staklima i hlađenim i osvijetljenim pretincem ispred suvozača.

Yaris Trend s 5 vrata, s benzinskim 1,33 motorom (99 KS, 6 brzinski mjenjač) dostupan je za 100.600 kn. Yaris Trend s 5 vrata i 1,4 D-4D motor (90 KS, 6 brzinski mjenjač) dostupan je za 120.000 kn.

Trendy stilu pridonosi stražnji krovni spojler

Podijeli