Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

image

Mercedes S-Class Coupe moći ćete uživo vidjeti u Rijeci na Exclusive Auto Moto Showu koji se održava od 26. do 29. ožujka 2015. Podsjetnik na automobil koji nije više nov, ali je svakako zanimljiv: to je najveći Mercedesov kupe s dvoja vrata, dužine od čak 5 metara (505 cm) u koji se mogu smjestiti četiri osobe (2 + 2). Međuosovinski razmak iznosi 2945 mm, širina vozila je 1985 mm, a visina 1409 mm. Naravno, uz dužinu dolazi i luksuz kakav priliči S-klasi, iako se ne radi o pravoj S-klasi, a ovaj model je zamijenio CL-klasu.

Nadalje, naglasak je i na najnovijim sigurnosnim tehnologijama koje se koriste u vožnji - Intelligent Drive zahvaljujući korištenju dvije stereo kamera stvara 3D sliku prostora, uz Magic Body Control prilagođava se ovjes vozila raznim neravninama na cesti.

Osim S-klase kupe, na showu će se moći vidjeti Mercedesi A, B, C, V i GLA klase. Moći ćete vidjeti i dva Smart modela - Fortwo i Forfour. Mnoge od izloženih automobila posjetitelji će moći i isprobati na testnim vožnjama.

Podijeli