Dobili smo prvi online auto salon u Hrvatskoj

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Osim što se radi o prvom takvom projektu u Hrvatskoj, ovo je i pilot projekt za Opel na globalnoj razini. Za pristup Opelovom servisu potreban vam je samo Internet tako da iz svoje fotelje možete pogledati koja su nova Opelova vozila u ponudi i dostupna odmah, što koji Opelov partner nudi od rabljenih vozila raznih marki. Online se može kupiti i Opelova dodatna oprema te provjeriti što je trenutno na popustu, a dostupan je i odabir novih guma za vozilo.

Digitalne funkcionalnosti Opelovog online salona

Nadalje, u Opelovom online salonu moguća je narudžba na servis te komunikacija preko besplatnog live chata ili pak na stari, tradicionalni način putem telefona.

Opel online salon rezultat je gotovo jednogodišnjeg rada velikog internacionalnog Opelovog tima, pod vodstvom lokalne menadžerice Marije Klaić. Lansiranje projekta je 1. studenog 2014. i od tada će na 13 web stranica Opelovih ovlaštenih partnera u Hrvatskoj biti aktivne sve ključne funkcionalnosti, a na četiri web stranice ovlaštenih partnera u četiri najveća grada bit će aktivne i dodatne komunikacijske funkcionalnosti - Livechat i razgovor s prodavačem.

Zasluge u projektu ima i PR menadzer Opela, Neven Novak

Podijeli