Cupra je i službeno stigla u Hrvatsku

image

Cupra je prije dvije godine postala posebna marka koja više nije zadužena samo za sportske izvedbe Seatovih modela, već će u ponudi imati i vlastite modele, a od ovog mjeseca je službeno dostupna i na našem tržištu. Tako će od sada svi modeli marke Cupra biti dostupni i svim potencijalnim domaćim kupcima, a početak dolaska obilježava i lansiranje službene internetske stranice, kao i otvaranje ovlaštenih prodajnih mjesta.

Tako će svi moći saznati informacije o najnovijim modelima marke ako posjete www.cupraofficial.hr, a potencijalni kupci mogu otići i do ovlaštenih salona u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Prvi model koji će biti dostupan je model Cupra Formentor, model posebno napravljen za marku, a našim će kupcima biti dostupan već do kraja ovog mjeseca, kada će biti poznate i točne cijene i oprema za ovaj model. Trenutno je poznata samo cijena modela Formentor 2.0 TSI (310 KS) DSG7 4DRIVE Veloz od 359.782 kune.

Kasnije će se ovom modelu pridružiti i kompaktni SUV model Cupra Ateca (300 KS i pogon na sve kotače, cijena kreće od 390.150 kuna), dok će naknadno u ponudu stići i modeli Cupra Leon i Cupra Leon Sportstourer.

Podijeli