Milijun VW Touarega i posebna serija

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Prije 17 godina započela je proizvodnja Volkswagen Touarega, a nedavno je s proizvodne trake u Bratislavi sišao milijunti Touareg, a tim je povodom VW predstavio i posebnu seriju One Million koja je opremljena ekskluzivnom opremom.

VW Touareg može biti pobojan u posebnu Sechur bež boju (opcija) a tu su i dvije nove vrste aluminijskih naplataka – 20-inčni Bogota polirani u visokom sjaju ili 21-inčni Suzuka naplatci u Adamantium srebrnoj boji.

Tu su i zatamnjena stražnja svjetla, aluminijske letvice na pragovima s natpisom ONE Million te pločica na B stupu s istim natpisom, a tu je i Black Glossy difuzor. Posebni model s R-Line Black Style paketom se po želji može opremiti i retrovizorima u Reflexion srebrnoj boji.

U unutrašnjosti ovog modela vas očekuju kožna sjedala Pugli koja su pobojana ekstraktima lista masline, a gornji dijelovi prednjih sjedala i unutrašnje strane vrata ukrašeni su u obliku dijamanata Amber smeđe boje. Tu je i potpuno digitalan Innovision Cockpit.

Cijena za Volkswagen Touareg One Million kreće od 80.880 EUR (oko 602.000 kn) u Njemačkoj, a pokreće ga V6 TDI motor koji nudi snagu od 286 KS.