Ovo je Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Toyota za ovu jesen priprema posebnu izvedbu modela RAV4, a riječ je Black Edition izvedbi koja će gotovo u potpunosti biti crna. Jedino Toyota logo sprijeda i straga, ime na poklopcu prtljažnika i na blatobranima te gornja ukrasna lajsna oko bočnih prozora nisu crni.

Korištenjem Midnight Black crne boje donosi do ''omekšavanja'' oštrih linija posljednje generacije modela RAV4, a osim prednje maske, retrovizora, stražnje ukrasne lajsne i spojlera, u crno su pobojani i 19-inčni aluminijski naplatci.

Slike unutrašnjosti nisu objavljene, no iz Toyote najavljuju visokokvalitetnu crnu sintetičku kožu sa sivim koncima na sjedalima i crne ukrase i detalje, a sve kako bi se stvorio poseban dojam u kabini vozila.

Što se pak same opreme tiče, Black Edition ona se temelji na trenutno aktualnom Style paketu opreme i donosi video nadzor u 360 stupnjeva, digitalni unutarnji retrovizor, pametne senzore za parkiranje, JBL audio sustav s 9 zvučnika i podrškom za DAB, a tu je i bežični punjač mobitela, kao i Toyota Safety Sense sigurnosni paket. Toyota RAV4 Hybrid Black Edition u prodaju stiže uskoro, a prve isporuke kreću u listopadu ove godine.