Redizajniran je SUV Renault Koleos

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Renault ovog puta nije previše mijenjao vanjski dizajn, već su promjene decentne, ali istovremeno je Koleos postao još elegantniji. Dorađena je maska i branik te LED Pure Vision prednja svjetla, a slične su promjene i straga.

Redizajnirani Renault Koleos sada dolazi s više kromiranih detalja koji doprinose eleganciji, a tu su i novi aluminijski naplatci u veličinama od 18 i 19 inča te nova Red Vintage boja, kakvu vidite na fotografijama.

Promjene u unutrašnjosti su također decentne, a tiču se novih sjedala s funkcijom masaže, dvije nove opcijske kožne presvlake (Titanium Black i Light Sand Gray), a u Renaultu ističu i podešavanje naslona stražnje klupe.

Središnjom konzolom će dominirati 7,0-inčni ili 8,7-inčni zaslon, a moguće je doplatiti i za Bose audio sustav koji dolazi s 13 zvučnika. Naravno, serijski će Koleos dolaziti sa svim najnovijim sustavima pomoći vozaču u vožnji.

Pod poklopcem motora će se naći isključivo Blue dCi motori, slabiji sa 150 KS koji će dolaziti isključivo u verziji s pogonom na prednje kotače, dok će snažnija izvedba nuditi 190 KS i isključivo pogon na sve kotače. Sve verzije će dolaziti s automatskim X-Tronic mjenjačem.

Iako još službeno nisu objavljene, očekujemo kako će cijena za redizajnirani Renault Koleos startati od oko 255.000 kuna, a početak prodaje je zakazan za jesen.