Seat MÓ eScooter 125 i MÓ eKickScooter 65

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Novo u ponudi Seata su i električni skuter i još jedan električni romobil, a promijenjeno je ime prvog romobila koji je bio u ponudi. Tako je EXS KickScooter preimenovan u Seat MÓ eKickScooter 25, a njemu se pridružio i model MÓ eKickScooter 65, dok je novost Seat MÓ eScooter 125 električni skuter.

Seat MÓ eScooter 125 je električni skuter koji dolazi s motorom snage 9 kW, odnosno 12 KS, a ukupno nudi 240 Nm okretnog momenta. Ubrzanje od 0 do 50 km/h traje svega 3,9 sekundi, što je i više nego dovoljno za gradsku vožnju. Maksimalna mu je brzina 95 km/h.

S jednim punjenjem 5,6 kW baterije može prijeći 125 km, što će kod prosječnog korisnika trajati tjedan dana. MÓ eScooter 125 nudi tri načina rada, Eco, City i Normal, a posjeduje i stupanj za vožnju unatrag.

Osim toga, baterija se može puniti na dva načina. Prvi je klasični na punionici, a drugi je kod kuće. No tu treba napomenuti kako se baterija jednostavno može izvaditi i odnijeti kući, što uvelike olakšava punjenje svima koji žive u zgradi a nemaju garažu.

Ispod sjedala se nalazi spremište u koje stanu dvije kacige, a nude se i dva USB priključka za punjenje mobitela. Tu je i aplikacija putem koje možete lako locirati gdje ste ostavili skuter.

Seat MÓ eKickScooter 65 je klasičan romobil koji dolazi s 551 Wh baterijom s dosegom od 65 km, nudi maksimalnu brzinu od 20 km/h, a sa snagom od 350 W omogućuje i vožnju usponom do 20 stupnjeva.

Dolazi s prednjim i stražnjim svjetlima, stop svjetlom i reflektorima. Tu su i pneumatski kotači bez cijevi, kao i električna kočnica koja je integrirana u stražnji kotač. I on nudi tri načina vožnje – Eco, Drive i Sport.

Podijeli