Toyota Corolla Trek stiže već u studenom

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Povišene izvedbe karavanskih automobila nisu rijetke, no Corolla do sada nije imala takvu izvedbu, a kako je potražnja za takvim modelima sve veća, predstavljena je Corolla Trek, koja bi trebala zadovoljiti i taj dio tržišta. Toyota Corolla Trek ima 20 mm podignutu podnicu vozila, tu su i prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, plastične zaštitne obloge oko čitavog vozila i 17-inčni aluminijski naplatci.

Dobrom izgledu doprinose i prednja maska s elementima pčelinjih saća, LED prednja svjetla i maglenke, ali i dodatno zatamnjena stražnja stakla.

U unutrašnjosti nas pak očekuju tekstilne presvlake u dva tona, dekorativni detalji s detaljem drveta i TREK logo na pragovima, a tu je i digitalna instrument ploča, najnoviji Toyota Safety Sense sustavi i 7-inčni infotainment zaslon na vrhu središnje konzole.

Za pogon se brinu dva hibridna motora, 1,8-litreni s ukupnom snagom od 122 KS i dvolitreni s ukupnom snagom od 180 KS koji Corollu trek mogu potjerati do 180 km/h.

Corolla Trek bi na naše tržište trebala stići već u studenom, a sa zastupnikom marke TREK, tvrtkom Rog Joma d.o.o., dogovoren je poklon vaučer s kojim se ostvaruje 30% popusta pri kupnji električnog bicikla Trek Dual Sport+.

Zaključujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala sporazum s Trek Bicycle, pružajući Corolla TREK vozilo kao podršku tijekom europskih biciklističkih utrka Trek-Segafredo Teamova. Ukupno 16 Corolla TREK sa 2,0 hibridnim pogonom prati Trek-Segafredo teamove. Prvi javni nastup Toyota Corolla TREK bio je tijekom utrke "La Vuelta" koja je održana od 24. kolovoza do 15. rujna.