novim Citro euml;nom C3

  • Objavljeno u Auto FUN
image

Iza C3 Collection stoji Jelena Holec, a modna kolekcija inspirirana je novim Citroënom C3 te je spajajući fotografije ovog vozila stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko-elegantnog duha, baš kakav je i novi Citroën C3.

Novi Citroen dostupan je s dva benzinska i dva dizelska motora, a cijene počinju od 82.900 kuna

Kolekcija naglasak stavlja na pokret, udobnost i suvremenost što su i glavne karakteristike novog Citroën C3. Jelena Holec je mlada, talentirana dizajnerica čije su kreacije karakteristične po eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak. Dizajn motiva na tkanini početak je priče, a spajanje više cjelina u finalni odjevni komad zahtijevaju duboko promišljanje, posebice ako želite da finalni proizvod bude nosiv i ženstven.

Kolekciju C3 snimio je modni fotograf Goran Čižmešija kroz dinamičan pokret i više različitih mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta, nosivih u svakoj prilici. Kolekcija je dostupna u C3 Projekt Koncept Storeu u zagrebačkom Centru Kaptol.

Podijeli