Hrvatske premijere: Karl, Civic, DS3, BMW 2 Gran Tourer

image

Organizatori trećeg po redu Exclusive Auto Moto Showa najavljuju svjetsku vicepremijeru Opela Karl koji je prije nekoliko tjedana premijerno predstavljen u Ženevi na auto salonu. Svoje mjesto među 30 izlagača imaju i motocikli, a hrvatsku premijeru će upriličiti Honda s modelom Forza 125. Navratite li do Rijeke moći ćete vidjeti Citroen C4, Piaggio & Moto Matušić će na ovogodišnjem EAMS-u premijerno prikazati Vespu GTS300 Super ABS, zatim novi BMW serije 1, Ford C-Max, Audi A6 Business edition, Mercedes-Benz S-klasu Coupe, Nissan Juke, Toyotu Aygo, Mazdu CX-5, Volkswagen Passat, Opel Corsu.

Honda Forza 125

Mercedes S-klasa Coupe

Citroen DS3

U posljednjih nekoliko godina otkako se ne održava poznati Zagreb Auto Show, iako je bilo nekoliko pokušaja organiziranja ,popularno je da se auto izložbe održavaju u trgovačkom centru - ovaj put se radi o Tower Centru Rijeka, a datum održavanje je od 26. do 29. ožujka 2015.

Piaggio Vespa GTS300 Super ABS

Noviteti iz auto i moto industrije će se moći pogledati na površini od 4000 četvornih metara. Organizatori najavljuju DB Drag & Style Show, poslasticu za ljubitelje spuštenih i glasnih automobila, a Styling dio natjecanja održava ekipa Riverside Customs Cluba i to u sljedećim kategorijama: Best JDM style, Best German style, Best Euro style, Best OEM+ car, Best clean look, Best wheel, Best stance, Lowest car, Loudest car, Best of show . Ekipa Auto Audio kluba Omišalj održat će dB natjecanje u kategorijama Mini, Street stock, Street A, Super Street, Extreme.

Program se širi na još jednu lokaciju, na automotodrom Grobnik na kojem će se u nedjelju 29. ožujka kao dio programa ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa, od 10 do 18 sati, održati Grobnik Track Day.

Honda Civic

Audi A6 Business edition

Podijeli