Smrad u skupom Hyundai SUV modelu

  • Objavljeno u AUTOBIZ
image

Hyundai je u SAD-u nedavno predstavio veliki i luksuzni SUV Palisade, a koji je zamijenio model Santa Fe XL, no izgleda kako su se već pojavili prvi problemi za taj model. Naime, vlasnici javljaju kako nakon što ispari ''miris novog vozila'', njihov novi automobil počinje užasno smrdjeti.

Naime, neugodan miris koji se počinje širiti je kombinacija mirisa češnjaka, prljavih čarapa i truleži, a koji se ne može provjetriti! Trenutno taj problem imaju samo vlasnici najbolje opremljenog modela koji dolazi s bijelom Nappa kožom,dok kod drugih modela nije zabilježen taj problem.

Osim samih vlasnika ovog modela, problem su primijetili i novinari koji su navedeni model imali na maraton testu, no problem je što smrad dolazi iz više izvora. Naime, neki javljaju kako on dolazi iz samih sjedala, drugi pak tvrde da dolazi iz naslona za glavu, a u Hyundaiju još ne znaju u čemu je problem.

Osim toga, smrad se dodatno pojačava ako automobil duže stoji na suncu, što svakako nije dobra vijest za vlasnike, jer su u većem dijelu SAD-a visoke temperature, pa će se morati voziti samo s otvorenim prozorima, a Hyundai će morati riješiti problem u što kraćem roku.