ELEN mijenja Uvjete korištenja punionica

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Od 01. siječnja 2023. godine ELEN uvodi djelomično izmijenjene uvjete korištenja usluga punjenja električnih vozila, a najvažnije izmjene su vezane uz promjene cijena, odnosno valute plaćanja u euro, a promjena ima i kod uvođenja novih korisnika ove usluge.

Ovdje prilažemo i nove cijene punjenja koje se primjenjuju od 01. siječnja 2023. godine, a i dalje ostaju iste vrste naplata – na autocestama i u gradu, kao i ljetno i zimsko računanje vremena.

A što se tiče promjena kod uvođenja novih korisnika, konačno se i pravne osobe mogu registrirati i puniti vozila putem aplikaciji ili RFID kartice, koja nije dostupna privatnim korisnicima. Tako će sada konačno i pravne osobe moći svojim zaposlenicima sa službenim električnim vozilima izraditi karticu putem koje mogu plaćati punjenje, a ne kao do sada, kada je osoba trebala platiti račun i potom naknadno tražiti povrat novaca od tvrtke.

Naravno, punjenje se vrši kao i do sada, a i dalje je dostupna aplikacija putem koje se mogu vidjeti sve cijene za određene punionice, kao i je li određena punionica zauzeta ili je slobodna za punjenje.

Podijeli