GR Sport oprema i za Corollu Sedan

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Nakon izvedbe s 5 vrata i karavana, Toyota je pripremila i Corollu Sedan u izvedbi GR Sport, a riječ je o opremi koja donosi sportske detalje u vanjskom i unutarnjem uređenju modela, a s tom opremom će Corolla Sedan po prvi puta biti dostupna u dvobojnoj karoseriji.

Tako će od osam dostupnih boja, sedam biti dostupno u kombinaciji s crnim krovom, a u to je uključena i posebna Dynamic siva boja. Izvana vidljivi i crni detalji, umjesto kromiranih, uključujući prednju masku, poklopce retrovizora, srednje stupove i bočne letvice.

U prednjem braniku je vidljiva i crna letvica u obliku slova C, kako bi se dodatno naglasila širina vozila, a tu su i 17-inčni crni aluminijski naplatci s 10 krakova i kontrastnim detaljima, dok je uz doplatu moguće dobiti i one u veličini od 18 inča.

Straga se pak nalazi decentni spojler koji je postavljen na poklopac prtljažnika i koji uvijek dolazi u boji karoserije, a tu je i crna letvica iznad registarske tablice i oznaka GR Sport.

Unutrašnje GR Sport uređenje donosi sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu koja su napravljena u kombinaciji umjetne kože i tkanine, volan presvučen perforiranom kožom, prednje letvice na pragovima od četkanog aluminija s GR Sport logotipom i crna obloga stropa.

Ovisno o tržištu, Toyota Corolla Sedan GR Sport će biti dostupna s 1,6-litarskim benzincem sa 132 KS i s 1,8-litrenim hibridnim motorom sa 122 KS, a početak prodaje se očekuje u siječnju 2021. godine, kada će biti poznate i cijene.