Peugeot Partner i Traveller kao kamperi

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Novi Peugeot Partner Alpin Camper bit će predstavljen 29. kolovoza a dolazi s krevetom na izvlačenje veličine 112 x 195 cm i 60 mm debelim madracem, ali i praktičnim kuhinjskim blokom koji sadrži prijenosni mini plinsko kuhalo i sudoper, što omogućuje lakšu pripremu hrane.

Osim toga, Partner Alpin Camper ima i stražnju kameru te prednje i stražnje senzore za lakše manevriranje, a pokretati ga mogu dva dizel motora – 1,6-litreni BlueHDI sa 75 KS ili 1,5-litreni BlueHDI sa 130 KS, a možete izabrati i 1,2-litrenog turbo benzinca sa 110 KS.

Tu je i veći Peugeot Traveller Alpin Camper koji dolazi s iBox sustavom tvrtke Irmscher Automobilbau koji sadrži tuš, spavaću sobu i kuhinju u jednom modulu. Tu je i prostor za hladnjak, ali i štednjak s dvije grijaće ploče.

Peugeot Traveller Alpin Camper dolazi s nešto snažnijim motorima u ponudi, pa je tako osnovni model pokretan s 1,5-litrenim BlueHDI motorom sa 120 KS, a moguće je naručiti i verzije sa 150 ili 180 KS.

Oba modela će biti prikazana na Caravan Salon 2019, najvećem salonu na svijetu za kamper vozila, koji će biti otvoren od 30.08. da 08.09. u Duesseldorf Exhibition centru.