Posebna serija Lexus LC Limited Edition

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Tri godine nakon predstavljanja, Lexus uvodi posebnu ograničenu seriju modela LC koji spaja klasične boje s modernim dizajnom i tehnologijama. Tako će prva stvar koju uočite biti Terrane Khaki boja, koja je dostupna ekskluzivno na ovom modelu, koja se odlično slaže s 21-inčnim dvobojnim aluminijskim naplatcima.

Unutrašnjost je uređena u dvobojnom stilu, a ističu se sjedala koja su presvučena anilinskom kožom, najmekšom kožom najviše kvalitete koja je dostupna u Lexus ponudi, a sjedala se električno podešavaju u 10 smjerova.

Bogata boja Bespoke Saddle Tan je dostupna samo u ovoj ograničenoj seriji, a upotpunjava je neznatno tamnija nijansa Alcantare na oblogama vrata. U suprotnosti sa sjedalima, tamna koža Black Amber se koristi na obruču upravljača, armaturnoj ploči, središnjoj konzoli i vratima. Smeđi šavovi povezuju tamniju kožu i sjedala povrh toga što naglašavaju nevjerojatnu preciznost svakog boda. 

Svaki Lexus LC Limited Edition 2020. ima i personaliziranu letvicu praga koja označava prirodu ograničene serije svakog automobila. Oslanjajući se na geometrijske oblike kojima se odlikuju stražnja stop svjetla, laserski rezane ploče vas podsjećaju na to koliko je ovaj automobil rijedak.

Što se pogona tiče, ponuda je ista kao i u ostalim modelima, odnosno moguće je birati između 5,0-litrenog V8 benzinca koji dolazi u kombinaciji s 10-brzinskim automatskim mjenjačem i oznakom LC 500 ili pak možete izabrati hibridnu izvedbu LC 500h, prvom automobilu na svijetu s četverostupanjskim sustavom Multi Stage Hybrid System, a kojeg pokreće 3,5-litarski benzinski V6 motor kombiniranim s naprednim elektromotorom.

Posebna serija Lexus LC 500 Limited Edition 2020. u salone dolazi u listopadu ove godine, a osim već navedene Terrane Khaki boje, moći će se naručiti i u crnoj boji Graphite te u boji Sonic Titanium.