Prve fotografije za VW T-Roc Cabrio

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Iako su sve manje traženi, modeli bez krova su uvijek bili nešto posebno, a izgleda kako u Volkswagenu smatraju kako postoji kupci koji traže trenutno popularne SUV, odnosno crossover modele u izvedbi bez krova, stoga su odlučili napraviti T-Roc Cabrio.

VW T-Roc Cabrio je prvi kabriolet u kompaktnoj klasi SUV vozila, a nudi povišen položaj sjedala i posebno iskustvo vožnje. T-Roc dolazi s električnim platnenim krovom, koji je potpuno automatski i potrebno mu je 9 sekundi kako bi se u potpunosti otvorio. Otvaranje funkcionira i u vožnji pri brzinama do 30 km/h.

U ponudi će biti s dva benzinska turbomotora, slabiji sa 115 KS u kombinaciji sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, te snažniji sa 150 KS u kombinaciji sa 6-brzinskim ručnim ili 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke, a pogon je uvijek na prednje kotače.

Kupcima će biti ponuđeni Style i R-Line paketi opreme, gdje je Style linija opreme orijentirana na dizajn i individualnost, a R-Line je orijentirana na sportsku stranu, a u ponudi će biti i posebni Eksterijer i Interijer paketi opreme. Serijski T-Roc dolazi s prednjim svjetlima za maglu, sportskim podvozjem i progresivnim upravljačem s regulacijom upravljanja ovisnoj o brzini.

T-Roc Cabrio će u opciji ponuditi i najnoviji infotainment sustav MIB3, koji je neprestano online i donosi nove funkcije i usluge. Novi sustav nudi Online-Connectivity-Unit uključujući integriranu eSIM karticu. Tako će vozilo stalno moći biti online čim ga vozač prijavi u Volkswagen sustav, a informacije se prikazuju na ekranu infotainment sustava. U kombinaciji s opcijski dostupnim sustavom Active Info Display nastaje potpuno digitalno okruženje cockpita – takozvani ''Digital Cockpit''.