Završna testiranja za novi VW Touareg

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Volkswagen upravo vrši završna testiranja novog Touarega, i to u blizini Arktičkog kruga. To su fina podešavanja gotovog proizvoda, čija će premijera biti na ljeto, no još uvijek je zamaskiran izvana, no maska nije velika, pa se uglavnom može vidjeti konačan dizajn.

Novost su nova IQ.Light HD svjetla sprijeda, od kojih se svako sastoji od 19.200 LED-ica, koje će omogućiti odličnu osvijetljenost, bez zasljepljivanja ostalih sudionika u prometu. A novi će Touareg biti poseban i po tome što će biti prvi Volkswagen na europskom tržištu koji će doći s osvijetljenjim stražnjim znakom. Naime, tek je u siječnju ove godine stiglo odobrenje, pa će se u budućnosti i ostali Volkswageni moći opremiti s takvim znakom.

Novost je i „Innovision Cockpit“ koji dolazi s 15-inčnim središnjim zaslonom i digitalnom instrument pločom, a nuditi će se i navigacija s preciznošću prema traci u kojoj morate voziti, a poboljšano je i glasovno upravljanje. Osim toga, sada se Apple CarPlay i Android uređaji mogu spajati bežično.

Touareg dolazi i s poboljšanom šasijom, pogonom na sve kotače i nizom drugih noviteta, a svi detalji će biti objavljeni na premijeri.

Podijeli