Pokazana je Toyota Hilux Special Edition

  • Objavljeno u NAJAVE
image

Na predstojećem Salonu komercijalnih vozila u Birminghamu, koji započinje sljedeći tjedan, Toyota će prikazati svoj pick-up Hilux u specijalnom izdanju.

Toyota Hilux Special Edition bit će dostupna u izvedbi Double Cab i Extra Cab, a moći će se izabrati s Dark Grey ili Black elementima, koji uključuju prednju masku, okvire prednjih maglenki, retrovizore, ručke i djelomično zadnji branik, a sve izvedbe dolaze s dvobojnim 18-inčnim aluminijskim naplatcima.

Unutrašnjost je u potpunosti crna, s kromiranim detaljima na instrumentima, detaljima s piano detaljima u središnjoj konzoli, vratima i volanu, ali i na i oko mjenjača. TFT ekran između instrumenata prikazuje posebnu animaciju posvećenu ovoj specijalnoj ediciji, a čak je i sam ključ posebnog izgleda i vezan je za dizajnerske detalje ovog modela.

I Hilux Special Edition dolazi s Toyota Safety Sense (TSS) sustavima koji uključuju sustav automatskog kočenja uz prepoznavanje pješaka i biciklista, tempomat s prilagodbom brzine uz pomoć radara, sustav prepoznavanja znakova i sustav upozorenja prilikom napuštanja vozne trake.

Pod poklopcem motora će biti poznati 2,4-litreni D-4D motor sa 150 KS, dok je pogon na sve kotače. Nova Toyota Hilux Special Edition će se na tržištu naći u kolovozu, no cijene za sada nisu poznate.